Gonja Hikspoors

Geplaatst op door

Mijn naam is Gonja Hikspoors en ik ben loopbaanadviseur, coach, counselor en trainer. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om met een cliënt aan de slag te gaan en samen flinke stappen te zetten op weg naar passend en inspirerend werk en/of weer gezond en makkelijk aan het werk zijn. Ik beschik, behalve over ruime ervaring, over een groot aantal methoden, tests en coaching­instrumenten, die ik voor elke cliënt op maat kan inzetten.

Van kinds af ben ik geïnteresseerd in wat mensen beweegt. Waarom iemand doet wat hij of zij doet en hoe stuur je in de gewenste richting. Mijn motto is: ‘live the life you love and love the life you live’. Anders gezegd: geef je dromen niet op, zet stappen om daar naar toe te werken maar waardeer wat je hebt en geniet ervan.

Ik ben geboren en getogen in Zuidoost-Brabant. Na een studie Bedrijfs- en consumentenwetenschappen in Wageningen, werkte ik tien jaar in marketingfuncties. In 2006 heb ik de vierjarige opleiding coaching en counseling bij het Europees Instituut (De Baak) afgerond en ben ik begonnen met ‘Ikken loopbaanadvies & coaching’. Sindsdien heb ik vele hoger opgeleiden begeleid om (weer) zelf de regie te hebben over hun carrière, zelf de koers ervan te bepalen en met plezier aan het werk te zijn of komen. In 2017 heb ik me verder specialiseerd in stress en burnoutcoaching en ben ik partner van CSR-centrum.

Mijn inspiratie haal ik uit gesprekken, wandelingen, het geloof, films, muziek, qi-gong en tuinieren.

Linkedin